Skip to content

Desery

Przekładana szarlotka

Skrócony skład: (herbatniki/jabłko prażone w kostce/jogurt/ cynamon)

Czekoladowa owsianka z gruszką

Skrócony skład: (owsianka czekoladowa/ jogurt z masłem orzechowym/ gruszka w syropie)

Jogurt z granolą i musem mango

Skrócony skład:(jogurt naturalny/mus z mango/granola)

Chia czekoladowa z musem z czarnej porzeczki

Skrócony skład: (jogurt naturalny/chia/kakao/sos z czarnej porzeczki)

Dyniowe pancakes z czekoladową konfiturą ze śliwek

Skrócony skład: (mąka pszenna/masa jajowa/mleko/dynia/śliwka/czekolada gorzka/jabłko)
×

PRZEKŁADANA SZARLOTKA – 290g

Składniki: Jabłko prażone kostka 55% (jabłka 85%, cukier, woda, skrobia modyfikowana, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, mleczan wapnia, cytryniany sodu; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; substancja zagęszczająca: guma gellan; substancja konserwująca: sorbinian potasu; aromat). Jogurt typu Greckiego 35% (MLEKO odtłuszczone pasteryzowane, tłuszcz roślinny palmowy, skrobia modyfikowana, odtłuszczone MLEKO w proszku, substancje zagęszczające: guma guar, guma gellan; substancja konserwująca: sorbinian potasu; kultury bakterii jogurtowe). Herbatniki 10% (mąka PSZENNA, cukier, olej roślinny palmowy, syrop cukru inwertowanego, substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu; serwatka w proszku [MLEKO], sól, emulgator: lecytyny;  regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat).

×

CZEKOLADOWA OWSIANKA Z GRUSZKĄ – 340g

Składniki: Owsianka 73% (MLEKO, woda, płatki OWSIANE 12%, groszki czekoladowe [miazga kakaowa, cukier, tłuszcz roślinny kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy]. Cukier, kakao [kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, regulator kwasowości: węglan potasu]). Jogurt z masłem orzechowym 18% (jogurt typu greckiego 12% [MLEKO odtłuszczone pasteryzowane, tłuszcz roślinny palmowy , skrobia modyfikowana, odtłuszczone MLEKO w proszku, substancje zagęszczające: guma guar, guma gellan; substancja konserwująca: sorbinian potasu; kultury bakterii jogurtowe]. Masło orzechowe [ORZESZKI ZIEMNE (arachidowe) prażone]). Gruszka w syropie 9% (gruszka, woda cukier).

×

JOGURT Z GRANOLĄ I MUSEM Z MANGO

Składniki: JOGURT naturalny 66% (JOGURT naturalny typu greckiego [MLEKO, białka MLEKA, kultury bakterii jogurtowych], skórka z cytryny), granola 14% (płatki migdałów, żurawina, płatki OWSIANE, wiórki kokosowe, miód, pasta sezamowa tahini (ziarna SEZAMU 100%), olej roślinny rzepakowy), mus z mango 20% (pulpa z mango [mango Alphonso, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy], woda, skrobia ziemniaczana).

×

CHIA CZEKOLADOWA Z MUSEM Z CZARNEJ PORZECZKI

Składniki: Chia czekoladowa 80% (JOGURT naturalny typu greckiego [MLEKO, białka MLEKA, kultury bakterii jogurtowych], nasiona chia [nasiona szałwii hiszpańskiej] 1%, kakao [kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, regulatory kwasowości: węglany potasu], MLEKO), sos z czarnej porzeczki 20% (czarna porzeczka 40%, cukier, woda, skrobia ziemniaczana).

×

PANCAKES DYNIOWO-CYNAMONOWE Z NUTELLĄ ŚLIWKOWĄ ZE ŚLIWEK – 240g

Składniki: Pancakes dyniowo-cynamonowe 3 szt. 75% (mąk PSZENNA, cukier, cukier wanilinowy [cukier, środek aromatyzujący: etylowanilina], masa JAJOWA [JAJA 99,9%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy], olej roślinny rzepakowy, MLEKO, dynia 14%, cynamon 1%, proszek do pieczenia [substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, mąka PSZENNA], czekoladowa konfitura ze śliwek 21% (śliwka 60%, czekolada gorzka 40% [miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat waniliowy]), jabłko 4%.